Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Prevaziđi izazove koje mladost nosi sa sobom uz ova 4 saveta

#mentalnozdravlje

Prevaziđi izazove koje mladost nosi sa sobom uz ova 4 saveta

Stalno nam govore kako su dvadesete godine najbolje godine, pa tako često čujemo onu: „Koje ti obaveze imaš sem da učiš i uživaš, mlad/a si?“ Ne bih se složila s tim. Jako je teško izbalansirati i postići sve. Učiti, raditi, napredovati, a s druge strane uživati, provoditi vreme s prijateljima i na sve to voditi zdrav način života. Zato, evo par saveta kako da pervazićeš izazove i pronađeš balans.

  1. Verujem da bi radije blejao s društvom nego sedeo kod kuće ili u čitaonici i učio. Moj predlog je da spojiš lepo i korisno. Možeš učiti sa kolegama s fakulteta ili se možeš prijaviti za neku radionicu ili kurs zajedno sa svojim prijateljima, tako ćete provesti vreme zajedno, a i naučićete nešto korisno.
  2.  Uči iz svake situacije i usvajaj konstruktivne kritike! Na taj način neko ti olakšava i daje savet koji će ti pomoći kako da postaneš bolji i napreduješ.
  3. Svi danas govore o tome koliko je važna fizička aktivnost, i jeste! Verujem da je teško pokrenuti se i otići u teretanu. Zato, ti savetujem da upišeš ples zajedno sa prijateljima ili neki zanimljiv sport, to može biti i plivanje. Na taj način ćeš biti fizički aktivan, a realno nećeš raditi vežbe u teretani koje znaju biti jako dosadne.
  4. Svi mi imamo dane kada nismo raspoloženi za rad i to je skroz u redu. Daj sebi vremena i napravi pauzu, nemoj mešati rad i odmor. Moj savet je da budeš realan sa svojim dnevnim ciljevima. Ako zadaš sebi previše zadataka jednostavno nećeš stići tog dana da završiš sve što si zamislio, a to će verovatno uticati na tvoje raspoloženje.

You rock!


Ostali saveti

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

Galina Imunitet check lista za instant glow up

Galina Imunitet check lista za instant glow up

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.