Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Kako da postaneš (ne)krunisani kralj tolerancije?

#ljubav

Kako da postaneš (ne)krunisani kralj tolerancije?

Znaš onaj osećaj dok blejiš u društvu, pokrene se neka priča i ODJEDNOM ti se tako namesti na volej najjača fora ikad. Ja već zamišljam vrištanje od smeha i urlanje Gala legendo, Gala kralju, međutim neko trubi nešto svoje. U tom momentu ne slušaš šta sagovornik priča, samo raste želja da što pre završi svoj nastup kako bi zgrabio mikrofon i odradio drop the mic. Međutim, život piše tužne priče i odjednom se nađe neki drugi stručnjak koji izvadi iz naftalina neku off-topic doskočicu i gotovo je, fora je našla pokoj na nekom boljem mestu, a tebi ostaje gorak ukus u ustima, a u glavi "jezik pregrizem da ne bih opsovao..."

Sigurna sam da si makar jednom osetio ovaj hladan tuš i baš zbog toga sam napravila ovaj intro za jednu maaaaalo ozbiljniju temu, a to je tolerancija. Hint - nećeš se smoriti do kraja teksta jer ću ti dati tips and tricks kako da postaneš nekrunisani kralj tolerancije (normalno + očekivano).

Kada sam shvatila da mlađe generacije full plivaju kroz vajb tolerancije i da kroz neko vreme mogu biti okarakterisana kao matori dr*oš, zapisala sam sebi par teza koje sada delim sa tobom. Pa da počnemo prijatelji...

Vidimo se na sudu - Sam sebi ako naredni put kreneš da osudiš nekoga bez ikakve osnove. Nemoj praviti astralne projekcije u glavi na konto fizičkog izgleda, blagog stiska ruke, druge boje kože, istripovanog stava... Iskuliraj se, popij vodu (pivo) i ukapiraj da nije svako uvek u vinkli i da nisi ni ti baba vanga, već da ipak moraš nekad malo i da zagrebeš i istražiš kako bi spoznao univerzum koji svaki pojedinac nosi u sebi. Čak i ako se prvi utisak ispostavi kao tačan, razumi ga i ako te ne radi, ležerno otkoračaj.

Koji sam ja meni kralj - Sam sebi svaki put kad u gostima iz poštovanja pojedeš jelo koje ti se ne dopada, a to je tuđe mišljenje. To se vežba, ali na taj način čeličiš svoj ukus. Na kraju krajeva, kakav bi ovo bio svet da se svako sa svakim slaže. Jedna reč, tri slova - grotlo dosade. 

Ćutim ne govorim - Iz nekih bleja sam spoznala jednu osobinu i shvatila da to ovoj gospođi ne pristaje, a to je da budem poznata u društvu kao “ona koja bi na d progovorila’’. Od tad slušam šta mi neko priča i zaista se potrudim da razumem. Na ovaj način poboljšavaš odnose sa drugim ljudima i učiš se strpljenju. Veruj mi radi. 

Malo jača ekipica - Ovo se odnosi na ekipicu koju si sam birao, a i porodicu na koju se navikneš. :) Kakva bi to skupina bila da ste svi isti i da na osnovu sebe biraš ljude oko sebe - fazon Paris Hilton i Nicole Richie. Ne bih da lajem, ali znamo kako se to prijateljstvo završilo - neslavno. Zato, slavno uživaj u svom raznolikom društvu!

Za više ovakvih saveta like share subscribe!

Ostali saveti

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

Galina Imunitet check lista za instant glow up

Galina Imunitet check lista za instant glow up

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.