Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Galini saveti da ne bude Oops I did it again!

Galini saveti da ne bude Oops I did it again!

Praznici i jesu vreme kada treba da se opustimo, sređujemo, izlazimo, preterujemo, ludujemo! Meni se još uvek dešava da izađem sa društvom za Novu i zabodemo do jutra, pijani šaljemo novogodišnje čestitke-poruke rodbini i pravo sa izlaska na prvi doručak te godine. Međutim, nije baš strava kad te i pet dana zaredom ubija glava, a uz to posle svakog obroka moraš da otkopčaš jedno dugme da bi mogao da dišeš. 

Da ne bi mrtav umoran svako jutro pevao Britninu pesmu, izvolte: 

1. Ne prejedaj se! I mene baka i mama ranije svake godine uspevale da izmanipulišu kako bih probala sve što su spremile, ali se više ne dam. Kada sam sita, setim se svih napornih vežbi i sati u teretani i kažem „ne“ ruskoj i kolačima! 

2. Ne moraš na after aftera! Ostani kod kuće ili se vrati posle jednog pića ako si umoran ili nisi in the mood to veče. Ako izlaziš i previše piješ baaš svaaako veče, nikako se nećeš odmoriti i provesti kvalitetno vreme sa porodicom, društvom… 

3. Unosi dovoljno vode. Ne zaboravi da se hidriraš tokom praznika. Def bi najgore bilo kada bi vodu potpuno zamenio/la alkoholom. A ako slučajno preteraš, seti se mojih detox saveta. 

4. Vežbaj bar pola sata. Odmor od svega, pa i teretane. Ali nemoj da se olenjiš potpuno i baciš sav prošlogodišnji trud. Napisi sebi u reminder da bar pola sata u toku dana radiš neke vežbe ili se prošetaš. 

5. Ostavi telefon. Bilo bi kul kad bi screen time tokom praznika bio manji, a family time veći. Praznici i jesu vreme koje bi bilo lepo da provedeš sa porodicom i ljudima koje ne viđaš toliko često. ž

Praznična euforija ume da bude too much i da se nakon praznika osećamo kao izduvani balon (a ako ti se desi, imam i lek za to). Kako bi se izbegla postpraznična depra, probaj da primeniš ove savete i da nakon praznika zapravo budeš odmorniji/a i odmah počneš da ispunjavaš svoje novogodišnje planove, kao i obaveze koje si svesno odlagao/la!

Ostali saveti

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

Galina Imunitet check lista za instant glow up

Galina Imunitet check lista za instant glow up

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.