Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Galini saveti da ne bude Oops I did it again!

Galini saveti da ne bude Oops I did it again!

Praznici i jesu vreme kada treba da se opustimo, sređujemo, izlazimo, preterujemo, ludujemo! Meni se još uvek dešava da izađem sa društvom za Novu i zabodemo do jutra, pijani šaljemo novogodišnje čestitke-poruke rodbini i pravo sa izlaska na prvi doručak te godine. Međutim, nije baš strava kad te i pet dana zaredom ubija glava, a uz to posle svakog obroka moraš da otkopčaš jedno dugme da bi mogao da dišeš. 

Da ne bi mrtav umoran svako jutro pevao Britninu pesmu, izvolte: 

1. Ne prejedaj se! I mene baka i mama ranije svake godine uspevale da izmanipulišu kako bih probala sve što su spremile, ali se više ne dam. Kada sam sita, setim se svih napornih vežbi i sati u teretani i kažem „ne“ ruskoj i kolačima! 

2. Ne moraš na after aftera! Ostani kod kuće ili se vrati posle jednog pića ako si umoran ili nisi in the mood to veče. Ako izlaziš i previše piješ baaš svaaako veče, nikako se nećeš odmoriti i provesti kvalitetno vreme sa porodicom, društvom… 

3. Unosi dovoljno vode. Ne zaboravi da se hidriraš tokom praznika. Def bi najgore bilo kada bi vodu potpuno zamenio/la alkoholom. A ako slučajno preteraš, seti se mojih detox saveta. 

4. Vežbaj bar pola sata. Odmor od svega, pa i teretane. Ali nemoj da se olenjiš potpuno i baciš sav prošlogodišnji trud. Napisi sebi u reminder da bar pola sata u toku dana radiš neke vežbe ili se prošetaš. 

5. Ostavi telefon. Bilo bi kul kad bi screen time tokom praznika bio manji, a family time veći. Praznici i jesu vreme koje bi bilo lepo da provedeš sa porodicom i ljudima koje ne viđaš toliko često. ž

Praznična euforija ume da bude too much i da se nakon praznika osećamo kao izduvani balon (a ako ti se desi, imam i lek za to). Kako bi se izbegla postpraznična depra, probaj da primeniš ove savete i da nakon praznika zapravo budeš odmorniji/a i odmah počneš da ispunjavaš svoje novogodišnje planove, kao i obaveze koje si svesno odlagao/la!

Ostali saveti

Kad stomak zakaže

Kad stomak zakaže

Iskoristi supermoći za prevazilaženje stresa tokom ispitnog roka

Iskoristi supermoći za prevazilaženje stresa tokom ispitnog roka

Dlake nisu first world problem

Dlake nisu first world problem

Pokidan ispitni rok powered by Gala

Pokidan ispitni rok powered by Gala

Ljubi leto, ali (ne) ljubi i Gala

Ljubi leto, ali (ne) ljubi i Gala

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.