Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Već neko vreme pokušavam da smršam, ali umesto rezultata dijete samo se osećam malaksalo i često sam prehlađena. Da li je to povezano?

Već neko vreme pokušavam da smršam, ali umesto rezultata dijete samo se osećam malaksalo i često sam prehlađena. Da li je to povezano?

Smršati brzo i lako je san svih nas, ali važno je da znaš da ne postoji univerzalna formula kako smršati, pa tako ni svaka dijeta ne odgovara svakom organizmu. Ako želiš da se oslobodiš viška kilograma, moja preporuka je da se javiš lekaru nutricionisti i posavetuješ sa njim. Ja sam se nedavno konsultovala sa dijetologom i dobila nekoliko korisnih saveta koje možeš pogledati na ovom linku Ultrabrze dijete često nemaju nikakav efekat na duže staze, a ukoliko ih sprovodiš bez konsultacije sa lekarom, možeš i da naškodiš sebi. Tvoja malaksalost i česte prehlade su verovatno povezane sa tvojim načinom ishrane. To ti kažem iz ličnog iskustva jer sam i ja bila nezadovoljna svojim viškom kilograma, a leto se bližilo, pa sam na pogrešan način pokušala brzo da smršam. Nisam imala energije ni za šta. Ono što ti savetujem je da prestaneš sa dijetom koja ti ne odgovara, da se hraniš što prirodnije i zdravije i da tvoji obroci budu redovni. Za početak, baci pogled na neke generalne savete o ishrani. Osim toga, predlažem ti i da uz redovne i zdrave obroke kombinuješ i redovnu fizičku aktivnost.

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.