Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Saveti za second hand kupovinu

Saveti za second hand kupovinu

Pominjanje second hand-a je uvek lutrija, jer su iskustva često skroz različita. Nekada davno, i ja sam bila skeptična po pitanju second hand kupovine, a danas vrlo rado volim da istražim ove prodavnice. Kako da izbegneš promašaje? Za svaku kupovinu, pa i za second hand, postoje tips and tricks koje ću kao i uvek podeliti sa tobom. 

1. Proveri iskustva drugih kupaca (šta gde ima da se nađe) - Pogotovo ako je online kupovina u pitanju, nemoj da budeš lenj/a. Dovoljno je 5 minuta online provere iskustava drugih ljudi sa tom SH prodavnicom koju merkaš. Na internetu takođe možeš da proveriš gde se konkretni komadi nalaze, jer mnoge SH prodavnice obraćaju više pažnje na određene komade (to mogu biti sakoi, naočare, košulje).

2. Traži dimenzije - Ne oslanjaj se uvek na naznačenu veličinu. Ne zaboravi da se ovde nalaze stvari iz različitih vremenskih perioda, tako da broj 40 od pre 10 godina ne mora nužno biti iste veličine kao danas. Da budeš siguran/a da ti ta majica neće biti 5 brojeva veća, uvek pitaj prodavca za dimenzije (često su već naznačene).

3. Isprobaj neobične krojeve i printove - Second hand je sjajno mesto za isprobavanje novih stvari, jer je jeftin i svima dostupan. A ima li boljeg perioda u životu za isprobavanje raznih printova i boja od dvadesetih? Čak i ako ti se ne svidi na kraju, prosledi taj komad nekome, realno neće ti puno oštetiti budžet.

4. Nemoj se ograničavati samo na garderobu - Pored garderobe, u second hand-u možeš da pronađeš razne kul stvari, kao što su knjige, nameštaj, lepe šolje, bilo šta što ti treba, a čijom ćeš kupovinom svakako doprineti očuvanju svoje planete.

Ostali saveti

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

Galina Imunitet check lista za instant glow up

Galina Imunitet check lista za instant glow up

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.