Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

 Saveti za bezbedno offline druženje

#zavisnost

Saveti za bezbedno offline druženje

Pandemija korona virusa donela je sa sobom veliki broj razornih posledica, a najveći uticaj je imala na ljudsku socijalizaciju. U trenutku kada se svi sa nestrpljenjem iščekujemo da pošasti koja nas je zadesila kucne zadnji čas, mi ti dajemo par saveta kako se u družiti offline i osećati se bezbedno. Kako bi se život na čitavoj planeti konačno vratio u „normalu“, a ti što pre posetio/la svoj omiljeni festival ili koncert, isprati par jednostavnih, a podjednako zabavnih načina da provedeš nezaboravne trenutke sa svojim prijateljima!

  1. Piknik u prirodi  - Zaista nema lepše kombinacije od očaravajuće prirode i dobre hrane koju ćeš podeliti sa svojim prijateljima. Zato trk do obližnjeg parka, opremite se neophodnim zdravim namirnicama i provedite dan okupani suncem i dobrom energijom. Evo i nekih konkretnih predloga gde možeš napraviti piknik u gradu.
  2. Hajking uz zvučnike i muziku - Fizička aktivnost, prijatelji i dobra muzika? Pa ta kombinacija, moraš priznati, zapravo i ne zvuči toliko loše. Kao što već sigurno znaš, najbolji rezultati nastaju kada se spoji ugodno sa korisnim, a to je upravo ova situacija tokom koje ćete zasigurno napuniti baterije i spremni dočekati izazove koje nosi novi dan. Evo i korisnog linka za ovu aktivnost.
  3. DJ set u dvorištu vikendice - Znamo koliko ti fale tvoji omiljeni izvođači na sceni dok đuskaš sa prijateljima do jutra. Ali i za to smo našli rešenje! Okupi ekipu i uz pomoć improvizovanog DJ seta u dvorištu vikendice napravi pravu malu zabavu, bezbednu i komfornu, a zasigurno podjednako nezaboravnu.
  4. Veče društvenih igara sa ekipom - Ovo je jedna od onih večeri kada poželiš da ponovo probudiš to dete su sebi i zaboraviš na nezaobilazne obaveze iz svakodnevnog života. Okupi društvo, obezbedi zdrave grickalice, izaberite vama omiljene društvene igre i neka zabava u bezbednosti vašeg doma počne! Pred karata, asocijacija i sličnih igara, na linku možeš pronaći predlog top 10 društvenih igara.

Ostali saveti

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

Galina Imunitet check lista za instant glow up

Galina Imunitet check lista za instant glow up

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.