Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

 Saveti za bezbedno offline druženje

#zavisnost

Saveti za bezbedno offline druženje

Pandemija korona virusa donela je sa sobom veliki broj razornih posledica, a najveći uticaj je imala na ljudsku socijalizaciju. U trenutku kada se svi sa nestrpljenjem iščekujemo da pošasti koja nas je zadesila kucne zadnji čas, mi ti dajemo par saveta kako se u družiti offline i osećati se bezbedno. Kako bi se život na čitavoj planeti konačno vratio u „normalu“, a ti što pre posetio/la svoj omiljeni festival ili koncert, isprati par jednostavnih, a podjednako zabavnih načina da provedeš nezaboravne trenutke sa svojim prijateljima!

  1. Piknik u prirodi  - Zaista nema lepše kombinacije od očaravajuće prirode i dobre hrane koju ćeš podeliti sa svojim prijateljima. Zato trk do obližnjeg parka, opremite se neophodnim zdravim namirnicama i provedite dan okupani suncem i dobrom energijom. Evo i nekih konkretnih predloga gde možeš napraviti piknik u gradu.
  2. Hajking uz zvučnike i muziku - Fizička aktivnost, prijatelji i dobra muzika? Pa ta kombinacija, moraš priznati, zapravo i ne zvuči toliko loše. Kao što već sigurno znaš, najbolji rezultati nastaju kada se spoji ugodno sa korisnim, a to je upravo ova situacija tokom koje ćete zasigurno napuniti baterije i spremni dočekati izazove koje nosi novi dan. Evo i korisnog linka za ovu aktivnost.
  3. DJ set u dvorištu vikendice - Znamo koliko ti fale tvoji omiljeni izvođači na sceni dok đuskaš sa prijateljima do jutra. Ali i za to smo našli rešenje! Okupi ekipu i uz pomoć improvizovanog DJ seta u dvorištu vikendice napravi pravu malu zabavu, bezbednu i komfornu, a zasigurno podjednako nezaboravnu.
  4. Veče društvenih igara sa ekipom - Ovo je jedna od onih večeri kada poželiš da ponovo probudiš to dete su sebi i zaboraviš na nezaobilazne obaveze iz svakodnevnog života. Okupi društvo, obezbedi zdrave grickalice, izaberite vama omiljene društvene igre i neka zabava u bezbednosti vašeg doma počne! Pred karata, asocijacija i sličnih igara, na linku možeš pronaći predlog top 10 društvenih igara.

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.