Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Sa orgazmom na ti

Sa orgazmom na ti

Hej ti! Ako voliš da eksperimentišeš, ili si konačno odlučio/la da izađeš iz svoje zone komfora, Gala je tu da te usmeri. Zato se udobno smesti, napravi romantičnu atmosferu (ako te to radi), pokloni se i počni! 

1. Sam svoj gazda. Masturbiranje je, sasvim logična polazna tačka, pogotovo ako si nov/a u ovome. Sačekaj da si sam kod kuće, opusti se potpuno, fantaziraj i, naravno, uživaj! Ti si tu glavni/a i ti upravljaš čitavom situacijom – iskoristi je na pravi način. 

2. Dnevnik. Korisno je voditi dnevnik i zapisivati sve zanimljive situacije. Dakle ako te je uzbudila neka situacija, neka osoba – zapiši! Sledeći self-time može početi upravo zamišljanjem te scene. Možda kroz neko vreme shvatiš neke stvari o sebi. 

3. Knjige i filmovi. A kako je to nekome bilo i kako se osećao, može da te motiviše da i ti tražiš taj osećaj. Treba napomenuti, pogotovo za filmove, te scene skoro nikad neće moći da budu baš takve. Morala sam da ti razbijem zablude, sorii. Ovo su neki od predloga za knjige i filmove. 

4. Razmena iskustva. Nisu džabe četiri junakinje iz Sex and the City provodile tolike i tolike sate razgovarajući. Poveri se drugu/drugarici, prodiskutujte, razmenite dobra iskustva, ali i fejlove. Sigurno će ti nešto od toga značiti. 

5. Move your body. Ples, joga su neki od načina da se opustiš, prihvatiš svoju seksualnost i „usudiš se“ da eksperimentišeš. 

6. Igračke. Ovo je način da začiniš stvari malo. Ima milion opcija, a na tebi je da vidiš treba li ti i šta tačno. I naravno, vodi računa o higijeni! 

7. Terapija. Ako vidiš da nemaaa šanse da se opustiš/oslobodiš, možda ta barijera posledica mnogo dubljih razloga. Ne stidi se da odeš i popričaš sa nekim ko može stručno da te posavetuje. 

Nadam se da ćeš uspeti da izabereš pravi pristup za sebe i pomeriš svoje granice, maksimalno! Kada savladaš svoju seksualnost i iskusiš sve benefite toga, nadam se da će i sam seks da bude na neverovatno većem nivou!

Ostali saveti

Galina godina pauze

Galina godina pauze

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.