Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Reklame o idealnoj koži mi baš stvaraju pritisak, kako da imam zdrav ten?

Reklame o idealnoj koži mi baš stvaraju pritisak, kako da imam zdrav ten?

Koja li je tajna zdrave kože influensera? Koliko puta ti se desilo da surfuješ po Instagramu i da naletiš na osobu sa savršeno čistom kožom? Da, svaka druga objava je takva. I svaki put budeš u fazonu: „Vau brt hoću i ja ovako“. 

Hajde da zastanemo na trenutak. Koliko smo sigurni da objave koje vidiš predstavljaju stvarnu sliku? I vrapci na grani znaju za magije fotošopa i ostalih beauty applikacija. Ono što je izuzetno važno da ti kažem jeste to da IDEALNA KOŽA NE POSTOJI. Postoji samo ona koža koja je negovana i koja ide ka tome da bude sve čistija i zdravija.

Nisam dermatolog, ali sa sigurnošću mogu reći – zdrava koža dolazi iznutra! Koža je organ kao što je i srce ili želudac i podjednako se treba starati i o njoj. Čišćenje i mackanje kremama može da doprinese zdravlju kože, ali koža će ti više biti zahvalna ako u svoju ishranu počneš da uvodiš vitamine i minerale. Takođe, suplementacija nije loša opcija. Najbitnije od svega – PIJ DOSTA VODE. Voda daje elastičnost koži, a to je ono što joj daje neverovatan glow. O ovoj temi smo već pričali, pa pročitaj malo više na LINKU.

Još jedan jako važan savet – otprati sa mreža sve te face koje ti unose nesigurnost. Upamti da je tvoja koža lepa takva kakva jeste i da ne treba da se upoređuješ ni sa kim!

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.