Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Kako proslaviti praznike u doba pandemije?

Kako proslaviti praznike u doba pandemije?

Ova godina se zaista puno razlikuje od prethodnih, zato i proslava njenog završetka i početka nove  mora biti drugačija u odnosu na prethodne. U nastavku ti dajemo predloge kako da najluđu noć proslaviš u ludoj godini. :)

  1. Za početak, proslavu dočeka Nove godine proslavite sa dragim i bliskim osobama, bez potrebe da širite svoje društvo. Budite sa onim ljudima koje inače viđate i sa kojima najviše provodite vreme. Ostavite nova poznanstva za 2021. godinu.
  2. Napravite tematsko veče – pidžama party, Gatsby party, vesele sedamdesete… obucite se kao junaci nekog vama omiljenog filma ili serije i dočekajte Novu godinu sa stilom. 
  3. Eksperimentišite u kuhinji – u periodu koji obiluje hranom, odlučite se da pripremite egzotično jelo sa zdravim sastojcima koji će se svima dopasti. 
  4. Napravite plejlistu specijalno za ovu priliku i uživajte u omiljenoj muzici. Za razliku od prethodnih dočeka, ovaj put sami birate šta ćete slušati. Zato izdvojite sat vremena za odabir omiljene muzike i napravite žurku za pamćenje. 
  5. Pozitivna strana proslave Nove godine kod kuće je i to što nećeš juriti za noćnim prevozom, taksijem i brinuti o tome kako da se vratiš kući. Zato uživaj u ovoj novogodišnjoj noći jer zaslužio/la si. :)

 


Ostali saveti

Galina godina pauze

Galina godina pauze

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.