Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Kako povratiti motivaciju nakon praznika?

Kako povratiti motivaciju nakon praznika?

Red žurki i dobrog provoda, kalorične hrane i vina, a potom i kvalitetno provedenog vremena sa najbližima, ali i 357+ sati provedenih na Netflixu. Ne nužno ovim redosledom, ali složićete se da svega ima po malo. Kada ovaj niz ’’akcija’’ zaspemo šljokicama, smehom i zabavom, za učenje, trening i obaveze tu realno i nema mnogo mesta. 

Kako se onda pokrenuti nakon praznika i pronaći to zrno volje da vratiš život back on track? Prvo, važno je da sebi postaviš ciljeve, i to one realne. Čemu daješ prioritet i na čemu najviše treba da poradiš nakon praznika? Učenje i ispiti? Okej, planiranje je pola posla. Napiši kada je koji ispit i čemu najviše treba da se posvetiš. Gledaj da tvoj plan ne bude preambiciozan, ima rokova, polako. 

Dalje, par kilograma više? No problemo! Uskoro ćeš na našem sajtu moći da preuzmeš mesečne planove treninga, ali i jelovnika i to free of charge. A do tad, hidriraj se i šotove tekile zameni šotovima vode. 

Uživanje u mnogobrojnim prazničnim grehovima je donekle mač sa dve oštirice, jer što se više opustiš, to je duži period vraćanja na staro. Međutim, zaista ne treba biti previše kritičan prema sebi. Praznici su tu za uživanje i opuštanje, a povratak u formu će doći postepeno. A ukoliko u Novu godinu ne želiš da uđeš proklinjući dan kad si saznao za alkohol i seo sa prazničnu trpezu bez trunke razuma, baci pogled na link.

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.