Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Kako da zasijaš u Novoj 2022. godini?

#odmor #hrana #brigaosebi

Kako da zasijaš u Novoj 2022. godini?

Bliži se Nova godina i sada nastupa onaj period kada mnogi, pa i ja sama, polako sumiramo utiske iz prethodne godine – da li smo ispunili ciljeve na koje smo se obavezali prošle godine u ovo vreme, da li smo ostvarili želje koje smo tada zamislili, i kakva nam je bila ova 2021. Po mom skromnom mišljenju, iako slična, ipak mnogo bolja od 2020. Da je moglo bolje, pa da, uvek može bolje! Za ovih mojih dvadeset i kusur godina, shvatila sam da, kada dođe taj decembar, ne treba dramiti i deprimirati se ako nešto nije ispunjeo u prethodnih dvanaest meseci. Treba da nastaviš da se trudiš i pokušavaš da ispuniš ono što si zacrtao/la. I zato, evo ti par toplih saveta za 2022:

1.  Budi realan kada postavljaš ciljeve! Razmisli šta je to što želiš i što zaista možeš da ostvariš, ono što stvarno zavisi od tebe. Ukoliko postaviš sebi nerealan cilj, teško ćeš uspeti da ga ostvariš a onda će se javiti nezadovoljstvo, demotivacija i opet ćeš sledećeg decembra reći: pff, ova godina i nije bila baš neka.  

2.  Napraviti listu želja onako “za svoju dušu”. Ne moraju tvoje želje samo da budu vezane za faks, posao i tome slično. Reci sebi: ove godine u martu mesecu idem na planinarenje sa prijateljima. Ili neki malo kratkoročniji – od 15. januara (nakon svih prazničnih ludorija) krećem ooozbiljno da treniram, a u feburaru upisujem kurs salse!

3.  Ne dozvoli da te neki loši postupci i situacije obeshrabre. Njih će uvek biti, zato glavu gore i guraj napred! I ja sam donosila pogrešne i loše odluke, ali sam znala da iz njih itekako naučim i ne dozvolim da se ponove. Greške su tu da na njima učimo. Zato uči iz njih, ne ponavljaj ih!

4.  Istraj u svojim ciljevima i željama. Budi uporan/na i ne posustaj. Raduj se tuđim uspesima, uživaj u svojim i na sve gledaj kao na životnu lekciju. Uđi u Novu godinu sa grohotnim smehom i prepusti se novoj avanturi koju donosi 2022. godina! :)

Ostali saveti

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

Galina Imunitet check lista za instant glow up

Galina Imunitet check lista za instant glow up

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.