Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Kako da orgazmično završiš godinu (ovu i svaku narednu)?

#seks #zaštita

Kako da orgazmično završiš godinu (ovu i svaku narednu)?

Znaš onaj osećaj kada jedeš američke palačinke sa nutelom ili  kada se zasmeješ toliko da ne možeš da se zaustaviš, bole te stomačni mišići, ali prelepo ti je? E pa, toliko i možda još puta dvesta je dobar osećaj kada dobar seks bude krunisan još boljim orgazmom. Okej, sada kada smo to, recimo, razjasnili, vreme je da pređemo na stvar!

Samo nesebičan partner u seksu je dobar partner! Jako je važno da uživaš i ti, a ne samo tvoj partner. Ponekad devojke fejkuju orgazam jer im je bedak da kažu svom partneru da nisu stigle da dostignu vrhunac kako ga ne bi uvredile ili da on ne bi posumnjao u njihovu ljubav. Na duže staze, to je jako loša odluka jer vremenom se nagomilava loša energija i umesto vulkana strasti, može doći do vulkana loših emocija koje će da preplave vaš odnos. Niko to ne želi i zato sam ti pripremila par začina da na 1000 načina završiš orgazmično i srećno ovu godinu!

1.   Iskrenost i komunikacija je temelj svakog dobrog seksa! Razgovarajte sa partnerom/kom o tome šta vas ’pokreće’, uzbuđuje, šta bi voleo/la da probaš, gde bi voleo/la. Na taj način će vaš odnos biti iskreniji, poboljšaćete seksualni odnos, vi ćete biti opušteniji i imaćete potpuno poverenje u njega/nju.

2.      Kuc, kuc. Ko je? Predigra! Izvolite u salonu! Ako je poljubac uvod, predigra je razrada, a vrhunac seksualnog uživanja dolazi kao zaključak. Daaakle, razradite, istražite, budite maštoviti, mazite se i opustite jer se na taj način oslobađa oksitocin, koji je veoma važan za jak orgazam. Nigde, ništa i nikako bez predigre.

3.       Budi glasan/na i jasan/na! U seksu je sve dozvoljeno, oslobodi se, diši, dahći, izgovori sve što poželiš! Ne suzdržavaj se jer ništa nije glupo, nema pogrešnih zvukova ni reči. To su signali koji ukazuju da uživaš i da ti je lepo i često mogu samo da rasplamtaju strast još više, a ne da je ugase.

4.       Znoji se, rumeni, crveni! Nije fokus na izgledu, već na osećaju! Pusti da te vozi dobar osećaj. Kad kreneš na faks ili posao ili se spremaš za izlazak, mislićeš o tome kako izgledaš i da li je sve na svom mestu. U seksu ništa ne treba da bude na svom mestu, sve treba da se isprepliće. Nazvaćemo to kreativni haos fizičkog izgleda. Ne misli na to da li su ti grudi male, da li ti je stomak ravan, da li si čupava, oznojena ili šta god jer stvaaaarno nije važno da budeš top skockana za dobar seks. Važno je samo da budeš prisutna u trenutku i da uživaš.

5.       Priprema, pozor, sad! Da biste u potpunosti uživali u seksu, važno je da kod sebe uvek imate zaštitu da ne bi posle bilo jedna noć i kajanje! Sa partnerom sa kojim delite strast, bitno je da delite i odgovornost. Šta je bolje od dobrog i bezbednog seksa?

Ostali saveti

Galin leksikon

Galin leksikon

Galina top lista kultnih modela naočara

Galina top lista kultnih modela naočara

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galin Masterclass Disanja - Udahni Duboko

Galina zimska skin care rutina

Galina zimska skin care rutina

Galina Imunitet check lista za instant glow up

Galina Imunitet check lista za instant glow up

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.