Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Jednostavni trikovi uz pomoć kojih će tvoje telo uvek biti hidrirano

Jednostavni trikovi uz pomoć kojih će tvoje telo uvek biti hidrirano

Početkom nedelje obeležen je Svetski dan vode i tim povodom želimo da ti skrenemo pažnju na značaj hidratacije. Bilo da su vreli letnji dani u pitanju ili hladne, vetrovite zime – važno je da stalno hidriraš svoj organizam. Svi vrlo dobro znamo da je voda izvor života, kao i da ne može da škodi nekoliko jednostavnih predloga na tu temu:

  1.  Uvek sa sobom nosi flašicu vode – bilo gde da pođeš neka ti flašica vode uvek bude pri ruci. Držeći je uz sebe, setićeš se da više puta uzmeš par gutljaja vode. Uz sve to, tvoje organizam neće morati da čeka na čašu vode u obližnjem kafiću ili tek kad stigne kući. Još ukoliko usput sretneš bivšeg dečka/devojku, gutljaj vode će ti dobro doći – da se povratiš od šoka. J
  2. Voće i povrće na repeat  dešava ti se da često zaboravljaš da piješ vodu i da dovodiš sebe do stanja kao da si na saharskim putešestvijima? Ukoliko je odgovor na ovo pitanje potvrdan, pravo je vreme da se maksimalno potrudis da tečnost unosiš kroz namirnice koje obiliju vodom. Na linku možeš pronaći listu hrane koja sadrži najviše vode.
  3. Za hidrataciju možeš piti i čajeve ili ceđene sokove – čaj nije samo zimski napitak i možeš ga piti uvek! Bilo bi super kada bi umesto prve jutarnje kafe, odluka pala da piješ čaj. Još jedna prednost čajeva je u tome što ostatke ispijenog čaja možeš iskoristiti za negu kože i kose, a na linku možeš pronaći i savete na koji način to da učiniš.
  4.  Forever young uz redovnu hidrataciju kože – prirodnim sastojcima obogati svoju kozmetičku liniju. U prirodi možeš pronaći brojne sastojke koji će ti pomoći da ti koža lica i tela ostane hidrirana i sveža. Deluj preventivno i još sada počni da vodiš računa o svojoj koži, da ti se starost posle ne zapita gde ti je bila mladost. J Na linku možeš pronaći neke od saveta kako da to učiniš, kao i koje to namirnice možeš da iskoristiš za pripremu smeša sa negu kože.

Ostali saveti

Kad stomak zakaže

Kad stomak zakaže

Iskoristi supermoći za prevazilaženje stresa tokom ispitnog roka

Iskoristi supermoći za prevazilaženje stresa tokom ispitnog roka

Dlake nisu first world problem

Dlake nisu first world problem

Pokidan ispitni rok powered by Gala

Pokidan ispitni rok powered by Gala

Ljubi leto, ali (ne) ljubi i Gala

Ljubi leto, ali (ne) ljubi i Gala

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.