Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

How it’s made - “DVADESETE” by ZOI&Z20

How it’s made - “DVADESETE” by ZOI&Z20

Znate ono osećanje flowa, koje vas vozi jer volite to što radite i uživate u celom procesu? Očekivani odgovor je - ni mi, ali zapravo nije tako. Uživamo u procesu zvanom vožnja kroz dvadesete i nije nas blam da to i priznamo. Na krilima te euforije, a kada smo na kraju prošle godine pravili Z20 vision board za 2022 (sećate se :)), imali smo ideju da želimo nešto grandiozno, ali i da nam za sve naše snove, želje i ideje trebaju partneri i saradnici, oni koji Z20 priču mogu da ispričaju jezikom generacije. Ili možda da je otpevaju. I to tako da bude hit. Letnji hit. Jer najbolje stvari se dešavaju leti, zar ne? 

Ko je ikona generacije, ko ume da peva, koga svi volimo? Neki ste i pogodili - Zoi. Brif je glasio – želimo himnu dvadesetih, pesmu koja peva o usponima, padovima, dilemama, nedoumicama, greškama, ljubavi, neuzvraćenoj ljubavi, balansu i preterivanju, o svemu što čini lepotu dvadesetih. 

Možda to niste znali, ali kada smo vas pitali šta su vaši najveći grehovi (letnji, ljubavni, modni i svi drugi), skupljali smo ideje za tekst. I hvala vam, svi zajedno smo zajedničkim snagama napisali reči pesme Dvadesete. 

Nije govor za Oskar, ali moramo da se zahvalimo svima koji su učestvovali u ovom procesu, a pre svega Bassivity Digitalu i Zoi koji su nam pomogli da ideja o pesmi postane stvarnost. A kako je reagovala Zoi? Nešto je rekla i u intervjuu za dvadesete.rs, pa checkirajte. 

Nadamo se da delite našu euforiju oko pesme, da ćete uživati i u ritmu i u stihovima, kao i da ćete dane svojih dvadesetih bar malo prepoznati u njoj. Hvala vam na podršci i želimo vam da ovo leto pamtite po „dvadesetim“ 

Gala i Z20 tim

Ostali saveti

Sedam stvari koje treba da rešiš pre braka

Sedam stvari koje treba da rešiš pre braka

Kako da prepoznaš skrivenu so u hrani i smanjiš njen unos?

Kako da prepoznaš skrivenu so u hrani i smanjiš njen unos?

Instruktor Gala na delu – kako biti dobar vozač?

Instruktor Gala na delu – kako biti dobar vozač?

Galin zdrav slatkiš

Galin zdrav slatkiš

Gala vs Eating disorder

Gala vs Eating disorder

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.