Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

How it’s made - “DVADESETE” by ZOI&Z20

How it’s made - “DVADESETE” by ZOI&Z20

Znate ono osećanje flowa, koje vas vozi jer volite to što radite i uživate u celom procesu? Očekivani odgovor je - ni mi, ali zapravo nije tako. Uživamo u procesu zvanom vožnja kroz dvadesete i nije nas blam da to i priznamo. Na krilima te euforije, a kada smo na kraju prošle godine pravili Z20 vision board za 2022 (sećate se :)), imali smo ideju da želimo nešto grandiozno, ali i da nam za sve naše snove, želje i ideje trebaju partneri i saradnici, oni koji Z20 priču mogu da ispričaju jezikom generacije. Ili možda da je otpevaju. I to tako da bude hit. Letnji hit. Jer najbolje stvari se dešavaju leti, zar ne? 

Ko je ikona generacije, ko ume da peva, koga svi volimo? Neki ste i pogodili - Zoi. Brif je glasio – želimo himnu dvadesetih, pesmu koja peva o usponima, padovima, dilemama, nedoumicama, greškama, ljubavi, neuzvraćenoj ljubavi, balansu i preterivanju, o svemu što čini lepotu dvadesetih. 

Možda to niste znali, ali kada smo vas pitali šta su vaši najveći grehovi (letnji, ljubavni, modni i svi drugi), skupljali smo ideje za tekst. I hvala vam, svi zajedno smo zajedničkim snagama napisali reči pesme Dvadesete. 

Nije govor za Oskar, ali moramo da se zahvalimo svima koji su učestvovali u ovom procesu, a pre svega Bassivity Digitalu i Zoi koji su nam pomogli da ideja o pesmi postane stvarnost. A kako je reagovala Zoi? Nešto je rekla i u intervjuu za dvadesete.rs, pa checkirajte. 

Nadamo se da delite našu euforiju oko pesme, da ćete uživati i u ritmu i u stihovima, kao i da ćete dane svojih dvadesetih bar malo prepoznati u njoj. Hvala vam na podršci i želimo vam da ovo leto pamtite po „dvadesetim“ 

Gala i Z20 tim

Ostali saveti

Kad stomak zakaže

Kad stomak zakaže

Iskoristi supermoći za prevazilaženje stresa tokom ispitnog roka

Iskoristi supermoći za prevazilaženje stresa tokom ispitnog roka

Dlake nisu first world problem

Dlake nisu first world problem

Pokidan ispitni rok powered by Gala

Pokidan ispitni rok powered by Gala

Ljubi leto, ali (ne) ljubi i Gala

Ljubi leto, ali (ne) ljubi i Gala

vidi sve

? pitajte galu

pogledaj već postavljena pitanja
Hvala. Poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.